Biolink Vita Joint Kollagen Tipe II

Published in Products

Produk Unggul Dengan Formulasi Yang Luar biasa: 12 dalam 1, kesihatan optimum dari hujung rambut ke hujung kaki.

Badan Sihat, Tulang Kuat, Kulit Cerah dan Terlihat lebih muda dengan Ramuan Semulajadi!

Apakah Keunikan Produk Kami?

 1. KESIHATAN SENDI: Mengandungi Kollagen Jenis II yang 100% diesktrakan dari sternum rawan (ayam). Melalui kajian saintifik Kollagen Jenis II, terbukti berkesan untuk mengurangkan kesakitan dan keradangan, mengekalkan kesihatan sendi, meningkatkan keanjalan tisu penghubung, membantu menghasilkan cecair sinovial yang likat dan berkesan sebagai pelincir.

  Kollagen Janis II, adalah penting dan berkesan untuk:
  • Kerosakan Rawan
  • Osteoartritis
  • Osteoporosis
  • Sakit Sendi, Ketegaran, Kelemahan, Sendi Berbunyi
  • Sakit Belakang Badan
  • Artritis Reumatoid
  • Hiperplasia Tulang, Tulang Taji
  • Sindrom Carpal Tunnel
 2. MELEGAKAN KESAKITAN: Kajian klinikal mendapati bahawa kebanyakan pesakit iaitu seramai 89.9% pesakit hilang kesakitan selepas mengambil Kollagen Jenis II dalam masa 21 hari.
 3. KESIHATAN SECARA KESELURUHAN: Formulasi Ajaib yang membawa 12 jenis kesan baik untuk menjaga kesihatan keseluruhan badan kamu iaitu dari hujung rambut sampai ke hujung kaki.
 4. ASID AMINO: Mangandungi 18 jenis Asid Amino.
 5. KULIT: PMemudakan kulit, menyuburkan seluruh kulit dari dalam ke luar, mengurangkan kedutan, mengekalkan ketegangan dan keanjalan kulit, serta dapat meningkatkan keadaan kulit secara keseluruhan.
 6. PENYEMBUHAN LUKA: Mendorong penyembuhan luka.
 7. PENYAHTOKSIK: Mengandungi CHLOROPHYLL - penyahtoksik yang ajaib. Ahli Nutrien Bernard Jensen melaporkan bahawa Chlorophyll adalah Penyahtoksik semulajadi yang kuat di mana Chlorophyll akan bergabung dengan toksik seperti logam berat, racun perosak, dadah atau ubat, seterusnya menyalur keluar bahan-bahan.
 8. MERENDAHKAN TAHAP KOLESTEROL, MENCEGAH PENYAKIT KARDIOVASKULAR: Merupakan senjata semulajadi yang boleh mengurangkan tahap Kolesterol di dalam badan - “BROWN RICE” yang secara saintifik terbukti berkesan untuk mengurangkan LDL Kolesterol tanpa sebarang kesan sampingan.
 9. ANTIOKSIDAN DAN FITOKIMIA: Mengandungi 12 campuran Antioksidan dan Fitokimia yang semulajadi (Chlorophyll, Spirulina, Biji Anggur, Bilberi, Blueberry, Acai Berry, Goji, Cranberry, Strawberry, Biji Flaks, Teh Hijau dan Asid Askorbik). Nilai “ORAC” yang tinggi membolehkan produk bertindak sebagai Pahlawan antioksidan utama yang boleh membantu mengelakkan kerosakan sel, mencegah kanser, menurunkan tahap Kolesterol dan mencegah penyakit kardiovaskular.
 10. PEMBERSIHAN DAN KESIHATAN KOLON: Mengandungi Gentian dan Prebiotik yang semulajadi (Beras Perang, Inulin, dan Isomaltooligosaccharide) untuk bertindak sebagai Ajen Pembersihan Kolon semulajadi yang organik serta membantu mengekalkan flora usus. Dari segi kajian saintifik membuktikan pembersihan kolon yang kerap boleh mencegahkan kanser kolon.
 11. KESIHATAN HATI: Antioksidan dan Fitokimia memainkan peranan yang penting untuk mengekalkan kesihatan badan dengan berfungsi sebagai pencegah kerosakan Sel yang berkesan semasa pendedahan kepada radikal bebas. Antioksidan dan Fitokimia terbukti penting dan berkesan untuk mengekalkan kesihatan badan terutama kepada orang yang selalu mengambil alcohol.
 12. RAMBUT DAN KUKU: Melebatkan rambut yang halus, mencegah pengguguran rambut, mencegah pencabangan rambut, membaiki akar kuku yang rapuh, patah, rosak, rekah dan mempunyai kerutan vertikal.
 13. VITAMIN: Mengandungi 8 jenis Vitamin penting (Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, C and H) yang paling diperlukan oleh badan untuk menjamin kesihatan badan secara menyeluruh, menghilangkan keletihan dan menambahkan tenaga badan.
 14. SEDAP: Minuman berkhasiat yang lazat dengan aroma padan.

 

Pengguna awal telah menunjukkan peningkatan yang ketara dalam:

PENINGKATAN YANG KETARA TEMPOH
Sendi: Mengurangkan kesakitan dan keradangan sendi dalam 3 minggu
Kulit: Melembabkan, mengekalkan ketegangan dan keanjalan kulit dalam 2 - 4 minggu
Pencerahan Kulit: Pencerahan kulit secara beransur-ansur dalam 4 - 8 minggu
Merendahkan Kolesterol dalam 4 - 8 minggu
Rambut dan Kuku: Melebatkan rambut yang halus dan mengurangkan pengguguran rambut. Membaiki akar kuku yang rapuh, patah, rosak, rekah dan mempunyai kerutan vertical dalam 8 -12 minggu
Pembersihan dan Kesihatan Usus dalam 1 - 2 minggu
Mengurangkan Keletihan, Meningkatkan Tenaga dan Penumpuan dalam 2 minggu

Pickup Point

 • ITStore Enterprise
 • Address: Parkview Towers, 10900 Bayan Lepas, Penang.
 • Mobile: 016-4181708 (Mr. Loo)
You are here: Home Menu NEW Products Biolink Vita Joint Kollagen Tipe II